Actueel - Warmtepanelen
Vinaora Nivo Slider 3.x

Dé leverancier van infrarood verwarming en infrarood panelen!

 verwarmen.png - 46,44 kB

Op deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen, marktinformatie en spetterende aanbiedingen! Houd deze pagina dus in de gaten en bezoek onze website regelmatig.

 

Hugro Technics heeft recentelijk het importeur-/distributeurschap verkregen van de revolutionaire ThermoUp glaspanelen. Daarmee vult Hugro Technics haar bestaande productlijn van 2 topproducten infrarood warmtepanelen (Sunjoy en Sunpower) aan met een 3e topproductlijn op gebied van kwaliteit, design en prestaties!

Sinds kort ins ons Salus Smart Home Domotica programma uitgebreid met slimme componenten, waaronder een rookmelder. Wist u dat per 1 juli 2022 rookmelders verplicht worden in woningen?

Bij Sunjoy kunt u, dankzij de unieke "Duo-Connention" aansluiting, zelf de keuze maken of u een "zijaansluiting" (stroomdraad komt uit de omlijsting) of een "achteraansluiting" (stroomdraad komt uit de achterzijde van het paneel) wenst. Vooral dat laatste is mooi als het paneel over een stroompunt kan worden geplaatst en het paneel volledig "strak" tegen het plafond (of de wand) kan worden gemonteerd.

MH logo bijgesneden

 

 

Mensa Heating: de nieuwe kijk op terrasverwarming! Uniek en nieuw in Nederland! 

Klik op het logo en bezoek de website. Of ga naar www.mensa-heating.nl. U wordt aangenaam verrast!