Hugro Technics is begin 2023 partner geworden van DeA (Duurzame Energiecoöperatie Apeldoorn) vanuit onze expertise omtrent de toepassing van infrarood warmtepanelen. DeA werkt graag samen met bedrijven uit onze stad (of directe omgeving) op gebied van verduurzaming van woningen en gebouwen.

Dat heeft geleid tot een inmiddels tweetal enthousaist bezochte, mede door Hugro Technics gegeven, presentaties omtrent infrarood warmtepanelen, welke fantastisch waren georganiseerd door DeA: de eerste was op 29 maart 2023 en de tweede op maandag 18 september 2023. De in totaal meer dan 150 bezoekers gaven in het algemeen blijk van echte interesse in deze wijze van duurzaam verwarmen. Mooi ook om te ervaren dat ook na de presentaties er contact is geweest met een flink aantal bezoekers, die vervolg wilden geven aan de indormatievoorziening, of zelfs overgingen op toepassing van ir-panelen in huis. 

DeA is een coöperatie die zich samen met enthousiaste en deskundige medewerkers en vrijwilligers inzet om Apeldoorners (breed) te adviseren over hoe hun woning te verduurzamen. Deze vereniging draait op leden. Wilt u lid worden? Of meer weten over DeA? Klik dan op deze link: https://www.de-a.nl/

Wil je graag up-to-date blijven met alle nieuwtjes?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!