Wij hebben installateurs om uw infrarood warmtepaneel te installeren.

Woont u in de regio Apeldoorn? Voor het installeren van uw infrarood warmtepanelen kunt u bij ons zusterbedrijf Hugro Services terecht. Mocht u buiten onze regio wonen en toch graag hulp bij het installeren krijgen, dan kunnen wij u wellicht naar één van onze collega dealers verwijzen. 

Overigens, net als voor het ophangen en aansluiten van bijvoorbeeld een lamp, is er geen diepgaande elektrotechnische vakkennis nodig om een infrarood paneel te monteren, maar wij merken in de praktijk dat veel mensen het toch graag aan professionals overlaten. Immers, plafondmontage vraagt goed gereedschap en een scherp “timmermansoog” zodat uw infrarood paneel recht en op de juiste plek komt te hangen. Bovendien kunnen wij de eventueel toe te passen (draadloze) thermostaten of Smart Home Domotica gelijk voor u aansluiten en in werking stellen.

Bent u van plan om bij ons infraroodpanelen aan te schaffen en wenst u hulp bij het installeren? Vraag gerust (vrijblijvend) naar onze tarieven en overige voorwaarden.

Wil je graag up-to-date blijven met alle nieuwtjes?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!