Invalid Input
Dit verplichte veld is nog niet ingevuld. Vul hier je voornaam in.
Dit verplichte veld is nog niet ingevuld. Vul hier je achternaam in.
Dit verplichte veld is nog niet ingevuld. Vul hier je adres in.
Dit verplichte veld is nog niet ingevuld. Vul hier je postcode en woonplaats in.
Dit verplichte veld is niet (goed) ingevuld. Voer een geldig e-mailadres in, bijvoorbeeld: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit verplichte veld is nog niet ingevuld. Vul hier je telefoonnummer in.
Vul bericht en/of vraag in

Dit formulier wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.


Wij hebben in Apeldoorn een showroom, waar diverse van onze infrarood panelen werkend zijn te zien en te ervaren. Onze showroom is alle werkdagen geopend van 09:00 tot 17:00 uur. Wij ontvangen u graag (uitsluitend) op afspraak, zodat wij alle tijd voor u kunnen inplannen voor goed (uiteraard vrijblijvend) advies. Desgewenst kunt u bij ons pinnen, mocht u producten direct mee willen nemen.

Bel of e-mail ons als u op zoek bent naar een van onze dealers met een showroom in uw regio. Voor diverse regio’s in Nederland en België zijn wij overigens nog op zoek naar enthousiaste dealers met een showroom. Interesse? Bel of mail ons!

Vanzelfsprekend respecteert Hugro Technics uw privacy en hanteren wij alle in het kader van de AVG wettelijk voorgeschreven regels om uw privacy zo maximaal mogelijk te waarborgen. Bekijk hier onze privacyverklaring!

Klik hier als u onze Algemene Voorwaarden wilt inzien.

Wil je graag up-to-date blijven met alle nieuwtjes?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!