Eenvoudige montage - Warmtepanelen
Vinaora Nivo Slider 3.x

Dé leverancier van infrarood verwarming en infrarood panelen!

 verwarmen.png - 46,44 kB

Elk van onze merken infrarood warmtepanelen zijn eenvoudig te monteren. De Sunpower panelen en de ThermoUp panelen blijven, door hun ophangsysteem, altijd iets uit de wand of plafond...

...zodat de eventuele warmte aan de achterzijde, hoe minimaal ook, weg kan. Overigens is de warmteopbrengst aan de achterzijde van onze panelen dusdanig laag, dat deze zonder enig gevaar voor beschadiging of verbranding van de materialen waarop de panelen worden gemonteerd kunnen worden aangebracht.

Onze Sunjoy panelen zijn extra licht in gewicht en wel heel eenvoudig te monteren. Met slechts enkele schroeven kunnen ze desgewenst volledig "strak" (dus zonder tussenruimte) tegen het plafond of wand worden gemonteerd. Dat kan mede omdat de Sunjoy panelen aan de achterzijde zijn geïsoleerd, waardoor er vrijwel geen warmteontwikkeling is. Wel wordt de aluminium lijst rond de 50 °C. Dit is op zich nooit een probleem, echter bij de kwalitatief wat mindere kunststof schrootjes, in bijvoorbeeld een badkamer, kan dit na langere tijd tot een lichte vervorming rondom het paneel leiden. In dergelijke gevallen kan er gekozen worden om afstandsbusjes te gebruiken. Gevaar voor brand of iets dergelijks is echter niet aan de orde.

De Sunjoy en Sunpower panelen zijn in maten te verkrijgen die eenvoudig in systeemplafonds passen. Zo kan perfect werkende infrarood verwarming vrijwel onzichtbaar integreren in bestaande plafonds.

Voor alle panelen geldt dat een stroomvoorziening van 230V nodig is. Met een eventueel aan te sluiten thermostaat (draadloos of bedraad) kan desgewenst een ruimtetemperatuur worden ingesteld. Deze zijn verkrijgbaar van eenvoudig niet-programmeerbaar tot en met volledig programmeerbaar, bijvoorbeeld om de temperatuur op alle dagen van de week naar wens in te kunnen stellen. En uiteraard kan er gekozen worden voor toeepassing van een Smart Home Domotica systeem.  

plafondmontage s