Samenwerking met DeA: Duurzame Energiecoöperatie Apeldoorn - Warmtepanelen
Vinaora Nivo Slider 3.x

Dé leverancier van infrarood verwarming en infrarood panelen!

 verwarmen.png - 46,44 kB

Hugro Technics is begin 2023 partner geworden van DeA (Duurzame Energiecoöperatie Apeldoorn) vanuit onze expertise omtrent de toepassing van infrarood warmtepanelen. DeA werkt graag samen met bedrijven uit onze stad (of directe omgeving) op gebied van verduurzaming van woningen en gebouwen.

Dat heeft geleid tot een inmiddels tweetal enthousaist bezochte, door Hugro Technics gegeven, presentaties omtrent infrarood warmtepanelen, welke fantastisch waren georganiseerd door DeA: de eerste was op 29 maart jl. en de tweede op maandag 18 september jl. De in totaal meer dan 150 bezoekers gaven in het algemeen blijk van echte interesse in deze wijze van duurzaam verwarmen. Mooi ook om te ervaren dat ook na de presentaties er contact is geweest met een flink aantal bezoekers, die vervolg wilden geven aan de indormatievoorziening, of zelfs overgingen op toepassing van ir-panelen in huis. 

DeA is een coöperatie die zich samen met enthousiaste en deskundige medewerkers en vrijwilligers inzet om Apeldoorners (breed) te adviseren over hoe hun woning te verduurzamen. Deze vereniging draait op leden. Wilt u lid worden? Of meer weten over DeA? Klik dan op deze link: https://www.de-a.nl/