Hugro Technics verkrijgt importeurschap ThermoUp - Warmtepanelen
Vinaora Nivo Slider 3.x

Dé leverancier van infrarood verwarming en infrarood panelen!

 verwarmen.png - 46,44 kB

Hugro Technics heeft recentelijk het importeur-/distributeurschap verkregen van de revolutionaire ThermoUp glaspanelen. Daarmee vult Hugro Technics haar bestaande productlijn van 2 topproducten infrarood warmtepanelen (Sunjoy en Sunpower) aan met een 3e topproductlijn op gebied van kwaliteit, design en prestaties!

De ThermoUp infrarood panelen leveren uitzonderlijke prestaties op gebied van warmteontwikkeling. Anders dan de meeste infrarood panelen, die met conventionele techniek hun warmte ontwikkelen, werken de ThermoUp panelen met een dispersietechniek die tussen 2 glasplaten is aangebracht. De modellen TOP en TOP CEILING panelen bijvoorbeeld worden zeer snel warm en hebben een hoge oppervlaktetemperatuur. De modellen Dry, Dry Double en Floor Air worden minder warm (maar niet minder aangenaam) en zijn multifunctioneel. Alle ThermoUp modellen zullen qua design bij velen in de smaak vallen, is onze ervaring inmiddels. 

Meer informatie op onze website over deze nieuwe productlijn vindt u hier. En uiteraard nu te bestellen bij Hugro Technics, via de website of via e-mail.